hast

Direktlänk till inlägg 24 juni 2012

Barbackapremiär

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :)


Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barbackapremiärer! Fridsaell har haft någon veckas vila (uppladdning inför sommarbetet, hårdträning i långvarigt betande och svansviftande) och fick därför idag mjukstarta med en promenad tillsammans med mig och min pojkvän Sebastian (som under våren börjat rida så smått på läromästaren(?) Fridsaells trygga rygg). En bidragande orsak till herr F:s vila har även varit att flygfänshelvetet har givit honom en mage/sadelgjordsområde som inte inbjuder till att lägga en sadelgjord på och därför har han fått slippa det där med sadel för ett tag.


Frånvaron av sadel har dock aldrig stoppat någon indian från en ridtur och eftersom jag är övertygad om att mitt helsvenska släktträd säkert innehåller någon invandrad apache eller så tänkte jag att jag likväl kunde ge det ett försök när vi kom tillbaka efter 40 minuters promenad. Min dödslängtan begränsade dock barbackaturen till en sväng på ridbanan och jag skippade galoppen - skritt, trav och tölt dög fint.


Nedan följer bilder från promenaden (och vi välkomnar här Sebastian till bloggen, min nyblivna hästkarl som trotsar allergier och allt, sicket kap!) och även FILMbevis från min och Fridsaells barbackapremiär, Fridsaells första barbackatur i mannaminne och min första på åtminstone ett par år (då på trygga Myllas rygg). Det är måhända inte Jan Brink och Briar som filmen för tankarna till men helt illa är det inte för en premiärtur!


UPPDATERING: Videon kommer upp när jag klurat ut varför den blir upp och ner när jag laddar upp den...          
ANNONS
 
Ingen bild

Kikki

1 juli 2012 11:37

Ja jösses så söta ni är! Och modiga förstås även om herr F är en lugn och sansad häst. Och Hanna, var rädd om den pojkvännen, en sådan som han är guld värd, men det vet du väl redan!
Roligt att ni bloggar!

 
Ingen bild

Marie

16 juli 2012 16:47

Kul att du är så duktig på att blogga. Kul med barbackaridningen. Håller med Kikki, håll hårt i karln din! Var är filmbeviset förresten?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Av vi i stallet - 27 november 2011 22:24

De första två helgerna på Island stannade vi kvar på gården. Vi visste redan att vi skulle vara borta en del helger så därför passade vi på att jobba upp lite goodwill. Dessutom skulle vi inte haft ro att sita stilla i huset en hel helg, vi var ju hä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se