hast

Direktlänk till inlägg 12 mars 2012

Vinterminnen i vårtid

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, promenera i skogen - och fota! Ni får ursäkta övervikten av bilder på mig och Fridsaell ;)


 

Moa och Frodi, Maria och Eldur och Kikki och Gaia var också ute i snön.Fyra hästar - fyra färger!       

Man blir lite snöig efter att Fridsaell bulldozrat fram i skogen...


   

Allrafinaste Fridsaell :)


Dynamiska duon. 

Vissla tyckte att en snöboll var det skojsigaste på länge.


   

Och så till sist söta Gaia!


//Hanna

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

17 mars 2012 07:34

Kul att se, härliga kort. Fasligt stilig häst du sitter på :-)

 
Ingen bild

Kikki

19 mars 2012 07:07

Vilka jättefina bilder din mamma har tagit! Och visst är ni så söta så du och Friedsaell - övervikten på er behöver du inte ursäkta. Hälsa din mor!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Av vi i stallet - 27 november 2011 22:24

De första två helgerna på Island stannade vi kvar på gården. Vi visste redan att vi skulle vara borta en del helger så därför passade vi på att jobba upp lite goodwill. Dessutom skulle vi inte haft ro att sita stilla i huset en hel helg, vi var ju hä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se