hast

Direktlänk till inlägg 3 juli 2011

Hej stallet!

Av vi i stallet - 3 juli 2011 09:51

 Här kommer en hälsning från Dalsland där vi plockat många, finfina kantareller, mogna blåbär, omogna hjortron (ej plockade), sett Dalslandsvyer samt ätit och druckit gott i trädgården till dansbandsmusik från akveduktpuben i går kväll. Hoppas ni har det myggfritt och fint väder för det har vi!

Kram från Maria och Richard, Kikki och Kaj samt Gaia och Orri och Randikatt. 


 Jag har kliat sönder mitt täcke så nu är jag trasdockan nr 1 här! Gaia

     
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

6 juli 2011 22:40

Men så trevligt att du hittat in!
Låter rätt najs i Dalsland, och jag förstår att ni haft det toppen! För det har man hos Kikki o Kaj!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se