hast

Direktlänk till inlägg 21 juni 2010

När man är stor måste man vara snäll!

Av vi i stallet - 21 juni 2010 21:06

Treåriga Atli (i hingstflocken på Nötbacken) har tagit en småtting till sitt hjärta och skyddar honom mot alla som vill jaga bort lillkillen eller bita honom. De går tätt tillsammans, och småttingen äter gräs mellan Atlis ben och under magen. 

Lillkillen blev av en händelse bortjagad av en stor typ och Atli sprang genast efter och hämtade honom. Då var så här snygg (och väldigt lik Gaia)!

 

Jag träffade Ástrid också. Hon var liten och spetig och hade en stor tjej som klikompis förutom sin blonda väninna.  Men här är några av tjejflocken.

Det tenderar att bli många inlägg om mina hästar men det är ingen annan som bloggar nästan så då ... Jag vill hemsk gärna läsa om er andra också! Kram Kikki

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

22 juni 2010 00:05

Vad snygg han är Atli. Elegant, härlig resning och ett vackert huvud. Tur att jag inte har något islandssto att betäcka om något år eller två för den killen gillar jag! ;)

Lilla Ástrid är hur gullig som helst med sin spretlugg.

http://alotofhorses.blogspot.com

 
Ingen bild

Hanna

24 juni 2010 15:23

Atli är ju urstilig och vilken gentleman dessutom! Den där lilla var ju hur söt som helst dessutom. Och Ástrid som blivit så stor - känner knappt igen henne!

 
Ingen bild

Marie

28 juni 2010 09:31

Sötnosarna!! Jag vet Kikki, vi har varit urkassa ett bra tag, vissa värre än andra. Du och Nina är vår ryggrad vad gäller bloggandet. Ska ärligt försöka i alla fall bättra mig. Jag vet själv hur roligt det är när det kommer ett nytt inlägg att läsa. Kram på dej!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se