hast

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Nu har Ástrid åkt!

Av vi i stallet - 23 maj 2010 15:33

Idag åkte Ástrid tillbaka till Nötbacken och sina kompisar där. Särskilt isabellstoet Gambra tog hand om henne och höll undan de andra stona när de kom för nära. Kanske har Gambra saknat sin kompis? Hursomhelst har hon lekkompisar och härlig bete på stora ytor så Àstrid får det bra. Lastningen gick som en dans. Med min svarta tröja på huvudet en liten stund innan, backade hon snällt på transporten utan stress och bråk denna gång. Det är andra gången vi prövat denna supermetod med framgång.

En liten hälsning från Atli i hingstflocken. Han stod längst bort utefter den andra hagen där det går ston under dagen. Det var hans tur att vakta på dem (han byter av med den andra 3-åringen), gnägga och bete sig som en hingst. Men en liten stund kom han i alla fall fram och kelade med oss! Kram Kikki     

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

23 maj 2010 18:07

Vad bra med lastningen! Ja måtte hon förstå sitt eget bästa och stanna inne i hagen nu ;-)
Skulle vara kul att se Atli igen, men den som väntar på något gott.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se