hast

Direktlänk till inlägg 14 mars 2010

Kaj+Orri=SANT!!

Av vi i stallet - 14 mars 2010 16:15

Idag, ca 3 år sedan sist, red Kaj på Orri under en skogrunda och det gick jättebra!  

Gissa att jag är glad och stolt över min man till häst och snälla unghäst!  Både Gaia och Eldur, som var med gick lugnt och fint som om de visste om att här var en ny och ringrostig ryttare med. Men här är beviset.

Så här fint hade vi det i solen, Maria, Kaj och Kikki! Nina fotade.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

14 mars 2010 20:57

Fantastiskt!
Sen måste jag säga att jag är så glad att du bloggar Kikki!!!!!

 
Ingen bild

Idé

15 mars 2010 14:12

Hej!
Kan ni inte skriva ett inlägg med vilka ni är i stallet, vad ni har för häst/hästar, hur det kom sig att ni kar just den hästen och att ni hamnade i just det här stallet?
Vore lite roligt tycker jag :-)

 
Ingen bild

Hanna

16 mars 2010 18:45

Modigt värre! Och som du själv sa Kikki; vilken pärla till unghäst du har som är så snäll och fin!

Tycker förresten att ovanstående idé låter finemang! Och ge mig lite hästbilder nu när jag aldrig hinner till stallet längre!

 
Ingen bild

Marie

19 mars 2010 18:24

Så himla roligt!!! Ska genast visa detta för Mats ;-). Hoppas det blir ett återkommande inslag i stallbilden! Kram

 
Ingen bild

Nina

23 mars 2010 07:26

Hej Idé.....varför inte? Varsågoda att börja, jag ska ta mig i kragen och skriva något i veckan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se