hast

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

Semestern lider mot sitt slut...

Av vi i stallet - 27 augusti 2009 23:59

Mörkret kommer smygande, vattnet har kallnat, badjävlarna har åkt hem och det börjar bli dags även för mig och mina små att göra så. Det känns vemodigt att åka härifrån, det har varit så skönt att bara ha fått vara, helt ledig, här ute. Det finns så mycket jag hade vela göra mer, både för min egen del men även med hästarna. Bada mer med dem, rida fler långturer och galoppera längs stranden mer, men jag  antar att det kommer fler somrar =)

När hösten kommer varje år brukar jag tycka att det är ganska skönt men i år vill jag bara skrika stopp! Är inte riktigt redo för mörker och kyla ännu... ...men visst det ska bli kul att komma hem igen, till fina hästvänner, mockadagar och stallpyssel. 

När jag hämtar hästarna i hagen brukar mammas hund Mira få följa med. När jag ropar kommer hästarna springande (!) och Mira springer dem till mötes. Snart är hon dock tillbaka med ett vilt uttryck i ögonen och med Máni i full karriär efter sig. Hahaha, hon som är van vid att kunna bita mammas gamla hästar i hasorna utan att de bryr sig undrar nog vad det är för galen typ som flyttat in. Men de tillbringar alltid en god stund med att leka katt och råtta så det har blivit en ömsesidig lek. Det andra kortet är på Rotta när vi står i vattnet i solnedgången och svalkar benen efter en lång ridtur.

Jag jobbar för fullt för att fixa transport tillbaka till civilisationen till må nästa vecka, så vi ses där omkring!

Må så gott tills dess!

Kramar Josefin 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Kikki

28 augusti 2009 07:24

Det låter härligt Josefin, särskilt galoppen i strandkanten! Men det ska också bli kul att träffa er igen så kör försiktigt hem. Tänk på vinterns gnistrande snö och stjärnklara ridkvällar, vi har ju dessa framför oss. Stor kram

 
Ingen bild

Nina

28 augusti 2009 09:59

Kan inte alla få åka på sommarkollo nästa sommar ; ) både hästar och människor. Låter härligt!

 
Ingen bild

Josefin

29 augusti 2009 01:23

Har faktiskt tänkt på det där och har en liten plan som gror... =)

 
Ingen bild

Marie

29 augusti 2009 10:43

Välkomna tillbaka. Ni är alla efterlängtade. Och håller med Nina .... ett gigantiskt sommarkollo nästa sommar vore häftigt!!!

 
Ingen bild

Kikki

1 september 2009 08:11

Välkomna hem Josefin, Rotta och Máni! Kul att ni är hemma igen! I går kväll gick Gaia och Rotta tätt ihop när jag kom och G smågnäggade som jag inte hört på ett tag (hon kanske tror hon är hingst igen?). Hursomhelst - glada hästar! Glada, fina killar i valackhagen! Kram

 
Ingen bild

Josefin

3 september 2009 01:17

Tack fina du! Det är riktigt kul att vara hemma igen! Hahahaha jo det vore just snyggt va... ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se