hast

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2009

Rubrik saknas

Av vi i stallet - 23 augusti 2009 16:39

Hej flocken!

 Jag har kommit hem - faktiskt varit hemma en hel vecka nu och det är riktigt härligt att gå omkring i mina gamla hemtrakter. Det var väldigt roligt att träffa min extramamma Skorpa igen. Hon ser efter mig  väldigt bra för de andra får knappt titta på mig. Men på nätterna hälsar jag på Mylla som går i hagen med oss när de andra är inne. Jag smyghälsar ibland även på Hetta.


Jag har sett min far! Han är jättestilig! Han ser precis ut som jag, har samma vackra rödsvarta färg och den karaktäristiska, ursnygga bläsen. Jag har sett honom i stallet när vi stått inne några nätter nu eftersom min tjocka vita mor måste vila sin kropp från insekterna. Han står lite längre bort i en box med galler och när han tittar över kanten så ser jag att det är han! Men min tjocka vita mor säger bara - Pyttsan, tösabit, din far är en stilig brunsvart herre utan bläs, och som finns i Dalsland. Sluta fantisera nu!  Men jag tror vad jag vill!

Jag har haft en härlig tid på mitt sommarviste. Vi var fyra ungar som lekte jättemycket och vi hade ett stort fält att springa på. Jag träffade min halvbror där, som är lika gammal som jag. Min tjocka vita mor sa i alla fall att det var han. Han var inte rödsvart och saknade bläs, men snygg var han ju förstås.... Min tjocka vita mor mådde inget vidare efter några veckor, hon fick sår i svansen och jättesvullen mule med en massa stickbulor i och lika på benen. Hon fick speciella salvor men nu har hon fått medicin i stället, nu när hon kommit hem. Hon verkar må bättre nu och har ingen feber längre. Hon som brukar komma lite då och då och ta in och ut oss (matte kanske det heter eller uppasserska?) har plötsligt kommit jättemånga gånger och grejat med min tjocka vita mor men knappt inte kliat mig något allas. Hej Ástrid brukar hon säga och blåsa mig i mulen och sedan knappt tittat på mig mer. Hon är som uppslukad  av det vita, knottriga morsskinnet och ger oss några äpplen, som jag inte hinner äta något av, för DET ÄR ALLTID NÅGON ANNAN SOM HINNER FÖRE!

 Jag visar några bilder där jag nu håller på att få min vackra rödsvarta päls och så ser ni hur stor jag har blivit. Prinsessan A´strid

 
ANNONS
 
Ingen bild

Uppasserskan

23 augusti 2009 17:15

Suck, är det någon mer än jag spm tycker att Ástrid har fått hybris?!

 
Ingen bild

Nina

23 augusti 2009 18:28

Underbart!

 
Ingen bild

Josefin

23 augusti 2009 22:18

Helt strålande Kikki hahaha!!! Hon är verkligen en liten prinsessa! Visst måste det väl vara Eldur hon talar om va? Vilken liten gobit hon är, det ska bli kul att se henne. Skönt att Gaia verkar må bättre också!
Kram

 
Ingen bild

KIkki

24 augusti 2009 06:53

Jo, jag tror hon syftar på Eldur. De är ju ganska lika! Kram

 
Ingen bild

Marie

24 augusti 2009 09:10

Prinsessan Ástrid ..... kan väl inte ha något annat än en uppasserska ;-).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se