hast

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Första doppet

Av vi i stallet - 20 augusti 2009 02:10

Jag tror att jag är en periodare! Var hemma hos Pappa på middag ikväll och kunde knappt bärga mig tills dess jag fick komma hem och skriva lite...


Idag fick Máni prova på hur det var att vara handhäst. Jag behövde en trygg häst som han litar på och tycker om, och som lämpar sig väl som betongsugga. Mánadis var perfekt! Det gick galant, förutom när Máni ville stanna och bajsa, för att upptäcka att det inte gick eftersom det han satt fast i fortsatte röra sig. Stackarn, första gången han fick bajsa gående =)


Rotta har, från att varit helt livrädd, sakta vant sig vid havet och idag tog hon sin första simtur. Det är fantastiskt att de kan simma på direkten! Många hästar får först en kallsup men Rotta fattade direkt och skuttade sen som en kanin upp ur vattnet, praktiskt taget jämfota. Fastän det bara var 15 grader verkade hon mkt nöjd med sin bedrift.


Och jag vill även förmedla bilden på när Rotta och Máni står i samma box. Det gick hur bra som helst! Good to know...


Varma kramar Josefin 
ANNONS
 
Ingen bild

Kikki

20 augusti 2009 08:11

Vilka sötnosar du har och så är det kul att läsa om era upplevelser i skärgården! Kram

 
Ingen bild

Nina

20 augusti 2009 13:12

Ååååååå vad ni är duktiga!

 
åsa

åsa

20 augusti 2009 22:16

Vilka härliga hästar. Låter helt underbart att kunna ta med dem till skärgården.

http://tyr.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Marie

20 augusti 2009 22:58

Hej gumman! Vad helt fantastiskt det låter och ser ut på bilderna. Ni har en riktigt skön semester alla tre verkar det som trots att de fyrbenta får jobba lite för brödfödan ibland (söt var han lillskiten med bettet i munnen). Och sommarflörtar gör de ju bägge två oxå även om Rotta verkar arbeta lite i motvind. Ja det är inte lätt när demensen sätter in vare sig man är människa eller häst. Du själv då?? Någon semesterflört på G? Med någon som minns hur och vad man gör?Jättekul att du varit så flitig på bloggen och tagit så många kort. Klart du och Rotta fixar T2! Är helt övertygad om det. Fortsätt gärna med brev från kolonin. Kram på er alla!

 
Ingen bild

Josefin

22 augusti 2009 00:52

Tack för fina kommentarer!
Vad pysslar ni med där hemma på stallbacken? Vill höra (och se) hur ni har det hemma? Speciellt kort på lilla prinsessan (Àstrid) önskas!
Rotta verkar, som tur är, ha taggat ner i sin jakt på sommarromans. Precis som jag =) Hade en trevlig, helt demensfri, en på g men sen åkte han tillbaka till stan... suck. Men än är inte sommaren slut!
Kramar

 
Ingen bild

MaMa

22 augusti 2009 10:13

Ja vi 2 är i alla fall rörande överens om att Ástríd är bland det sötaste vi sett:-)!!

 
Ingen bild

Nina

22 augusti 2009 12:20

MaMa..............Har ni regan glömt Ögn? Jaha, så var det med den saken.

 
Ingen bild

MaMa

24 augusti 2009 09:02

ABSOLUT INTE!Bland det sötaste skrev vi ;-). Lilla Ögn har för alltid en egen liten plats i våra hjärtan och i Fridsaells, så det så!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se