hast

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Jag har anlänt till flocken!

Av vi i stallet - 13 juni 2009 13:41

Hej alla två- och fyrbenta! I morse tittade jag ut, närmare bestämt vid femtiden. Jag föddes i den tjocka, mjuka halmen i vindskyddet och det var bara jag och min vita mor Gaia som höll till där. I alla fall såg jag ingen på ett tag. Efter en stund kom en tvåbent, som tycktes känna min mor väl och hon såg väldigt glad ut. Sedan kom det flera fyrbenta och hälsade på mig. Detta gillade inte min mor så mycket, att de fyrbenta kom för nära, utan hutade åt mig att hålla sig intill henne. Men jag ville ut och kolla läget, omgivningen och galoppera runt lite. Jag töltade också några steg - det kändes bra och lätt. Och så har jag hittat mjölkautomaten - det finns mjölk där så fort jag tittar efter och det gör jag ofta. Jag är mycket vacker tycker jag, min mor och de tvåbenta också, hörde jag. Som ni ser är jag fux med en bred bläs, det har jag efter min far Nökkvi, det finns bakåt i hans Kirkjubaersläkt. Jag har jättelånga röda ögonfransar och långt hakskägg och ljusa, långa ben. Sedan kanske jag blir lika vit som min otroligt tjocka mor på bilden, dagarna innan jag föddes.

Vad jag ska heta? Drottning, Prinsessa, Diamant, Smaragd eller något liknande som skulle passa mig. Hoppas inte den tvåbenta sätter käppar i hjulet för ett sådant passande namn!

 
ANNONS
 
Ingen bild

MaMa

13 juni 2009 20:07

Vansinnigt söt. Längtar efter att träffa den lilla.

 
Ingen bild

Ingela & Polli

13 juni 2009 21:37

Grattis till den stolta fina modern Gaia och matten Kikki till lill tjejen. Sötis. Ska bli kul och se henne växa och utvecklas i framtiden.

 
Ingen bild

Marie Löw

14 juni 2009 10:35

GRATTIS! Den som väntar på något gott... Hon ser verkligen jättefin ut!

 
Ingen bild

Nina

14 juni 2009 13:21

Välkommen till världen! Jag har några förslag på namn som kanske kan passa ; )
Fagra - Den fagra/sköna
Folda - Moder jord
Furda (med isl d) - Underverk
Ljúfa - Lilla skatt

 
Ingen bild

Hanna

15 juni 2009 13:00

Oj vilken vansinnigt söt liten en! Stort grattis!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se