hast

Direktlänk till inlägg 4 juni 2009

Om blickar kunde tala

Av vi i stallet - 4 juni 2009 22:01

Här kommer mitt inlägg om kärleksfulla blickar till våra fyrbenta vänner (nåja, någon ser kanske skeptisk ut vid detta tillfälle). Vi hade en sådan fantastisk första genomgång av hästarna med Sara, vilket dessa bilder är från och som visar glädje och koncentration över att få studera/jobba med sin häst. Men den blick jag smälter mest över är vår fyrbenta väns, hon som alltid möter upp på gårdsplan med en glad och förhoppningsfull min - lilla Buffy förstås, alias Slipsen. Hon som kommer med den slafsigaste, saliväckligaste boll med förhoppningen om att man ska kasta och kasta igen och kasta igen. Det är då hon blir Slipsen - tungan hänger allt längre ut och blir allt rödare men springa efter bollen ska hon ändå göra. Vilken görgo´ hund! Det finns andra goa, fina hundar i stallet men denna gång är det Buffys tur att uppmärksammas. Jag återkommer om Orris ridbarhet och Gaias bredd. Kram Kikki

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se