hast

Direktlänk till inlägg 4 juni 2009

Lyckan är fullkomlig

Av vi i stallet - 4 juni 2009 19:50

I väntan på att Kikkis skrivklåda skall sätta in, vad gäller Orris ridbarhet, kommer här några bilder tagna av undertecknad vid premiärturen. Vad är det man säger .............. en bild säger mer än tusen ord! Stämmer ganska bra eller hur!? Leendet på sista bilden är underbart!

Kram Marie

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kikki

5 juni 2009 19:51

Ja jisses, vilken nybörjare jag kände mig som på Orripojkens rygg! Men du har rätt Marie, vilken glädje jag kände där att sitta på honom första gången...och andra... och tredje...och... lycka!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se