hast

Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

Skorpa goes fotomodell

Av vi i stallet - 27 maj 2009 23:24

Hej!


Som blott den medryttare jag är tänkte jag nu göra storstilad premiär här på bloggen. Vanligtvis är jag ju medryttare på Rotta med allt det medför (flygäventyr, skogspromenader och lååånga mysiga stunder i hagen) men den senaste tiden har jag också haft äran och nöjet att få Skorpa till låns för en tur då och då. Så även idag.


Men som bekant behöver inte bara hästar motioneras utan ibland även pojkvänner så jag gjorde slag i saken och tog med mig min kära Eskil för att klappa häst och promenera i skogen. Med kameran i högsta hugg (i Eskils fall) tog vi en runda i skogen, på apostla- respektive islandshäst. Bildresultatet finns i länkform (kom inte alls överrens med bloggen på den punkten) längre ner. Personfixeringen vid Skorpa kommer sig av att när det väl var Rottas tur hade Eskil sedan länge tröttnat och tog sin kamera och åkte hem... Det får bli fler bilder en annan gång!


Kramar från Hanna 


http://hem.bredband.net/universal/skorpa1.jpg

http://hem.bredband.net/universal/skorpa2.jpg

http://hem.bredband.net/universal/skorpa3.jpg

http://hem.bredband.net/universal/skorpa4.jpg

http://hem.bredband.net/universal/skorpa5.jpg

 
 
Ingen bild

Marie

28 maj 2009 12:35

Fina bilder! Välkommen som deltagare på bloggen, alltid trevligt med nya inlägg. Jonaz gillar oxå lååååånga stunder i hagen tillsammans med Fridsaell berättade han för mig häromdagen då jag ringde honom ;-)!

 
Ingen bild

Kikki

28 maj 2009 15:14

Så härligt det såg ut med dig och Skorpa ute i den gröna våren! Hoppas Eskil snart inser hur avkopplande det är med hästar och hur nöjd och glad man blir av att umgås med dem (eller hur var det nu med Jonaz - han såg inte så nöjd ut.... vilket däremot Friedsaell gjorde, lurifaxen!)

 
Ingen bild

Hanna

28 maj 2009 15:41

Aww, jag lider med Jonaz och vet hur det känns att stirra sig blind på en hästrumpa timmar i sträck (även Josefin har väl den del erfarenhet på den fronten). Men icke längre!

Angående Eskil så gjorde han faktiskt vissa framsteg och vågade till slut klappa det vilda odjuret (Skorpa) på nosryggen - en riktigt förbättring från magen där han började (med motivationen att det var säkrast att vara långt ifrån bestens käftar respektive bakben).

 
Ingen bild

Nina

28 maj 2009 22:02

Kul att du hittat loggin "knappen"! Fina bilder, underbar den på dig och skorpa bakifrån ; )
Tack för att du är så gullig och hjälper till med ridning.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Ovido - Quiz & Flashcards