hast

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Tröttsamt att bralla

Av vi i stallet - 17 april 2009 16:43

I måndags eftermiddag fick stona tokspel! De brallade osm värsta valacker, gott om tvära vändningar och mindre vackra galopper ; ). Hetta hoppade jämnfota flertal ggr och gjorde en egen variant av piruetter..fantasktiskt! Kul att se lite glädje hos stona. Rätt som det var så flög Rotta upp på lilla kullen och tvärstannade, de andra stannade också så var det slut på brallet! Man ska glädjas åt de små stunderna med ston ; )


 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

17 april 2009 17:48

Äkta vårkänslor, härligt!! Rotta, som vi ju alla vet hur hon är ;-), gjorde sig väl mest till för killarna i hagen bredvid.

 
Ingen bild

Kikki

17 april 2009 21:46

Men hon var himla snygg där hon stod på kullen och spanade mot öst. Jag råkade kommma förbi då. Tacka för att alla snyggingar på andra sidan stod och suktade... Han kommer snart tillbaka Rotta, din lilla älskling (eller älsklingar?).

 
Ingen bild

Josefin

19 april 2009 23:22

Hahaha vilka bra kommentarer Nina, det hade varit kul att se dem! Kikki, du är alltid så söt, det ska bli kul att få se honom när han kommer tillbaka.

Marie, jag har en teori om att Rottas handlande egentligen är Friðsælls fel. Jag är tämligen övertygad om att det är hans asexuella beteende och totala avsaknad av könsdrift som rent av tvingat fram detta oskick hos min rara och oskyldiga lilla blomma. Om hon inte fått utstå detta förnedrande negligerande så hade allas vår så pikära situation aldrig uppkommit. Och det slutar inte här! Även Gaia har, som ett mycket välkänt faktum, uppfört högst märkligt sedan en tid tillbaka. Även detta en uppenbar effekt till följd av försummande från Friðsælls sida. Otaliga gånger har jag fått torka min väna älvas glittrande tårar som runnit till följd av denna herres underlåtande till att uppvakta henne och hennes gelikar.

Javisst, när jag radar upp bevis på bevis såhär som blir allt plötsligt solklart. Eller hur!

 
Ingen bild

Fridsaell "the one and only"

20 april 2009 10:59

Tja, nu går vi ju här i skilda hagar så jag antar att det inte spelar någon roll att sanningen kommer fram. Du är inne på rätt spår Josefin men tyvärr har du missat själva poängen. Jag är Fridsaell som vet hur man tillfredsställer sina ston och det är det som Rotta mfl vet. Erkännas skall att Rotta är ett favoritsto. Eftersom jag varit med ett tag, så vet jag också att det kan ställa till med en hel del (typ skilda hagar) om man uppvaktar sina ston inför publik (i alla fall en tvåbent sådan). Jag försökte säga till stona, när de önskade min uppvaktning, att de skulle ha tålamod och vänta tills vi kom upp i skogen. Tyvärr hade de svårt att acceptera detta ibland och då kunde de bete sig lite konstigt, som Gaia tex. Jag har försökt pränta in detta, med att lägga band på sina lustar tills det är riskfritt, i mina yngre killkompisar i hagen. De har dock ibland svårt med detta, ungtuppar som de är. Krasst är det ju också så att vissa lär sig aldrig. Jag försökte förtvivlat viska detta i örat på Orri en gång, eftersom jag gillar honom och ville att han skulle vara kvar hos oss. Han ville dock inte lyssna på det örat, så jag var tvungen att ta honom i örat tills han fattade vad det hela handlade om. Han fattade till slut, men då var det ju tyvärr för sent. Nu fick han ju komma tillbaka, vilket är kanon, men skilda hagar blev det. Jag förstår att mina ston saknar mej eftersom de vet vilken kapacitet jag har. Jag saknar dem alla otroligt mycket och jag tror att vi alla skulle må bra av att jag fick gästspela hos dem då och då. Nåja, de kanske saknar de andra killarna också. Men de har ännu inte lärt sig att uppvakta med min finess och det vet stona om.

 
Ingen bild

Skorpa

20 april 2009 21:54

Nä nu! Nu är det dags att även jag börjar blogga. Fridsaell, vad menar du med att Rotta är en favorit? Det är faktiskt i min röv du går och snosar när vi är ute på våra romantiska skrittrundor....Men jag ska inte vara sån, jag hinner ändå inte med karlar nu när jag tror mig ha en bebis i magen.

 
Ingen bild

Fridsaell "the one and only"

21 april 2009 15:24

Skorpa, min lilla runda & goa ögonsten! Du vet så väl att jag fullkomligt avgudar din rumpa och att den, som ingen annans, får mig lugn och harmonisk. Jag trodde inte att det rådde några som helst tveksamheter om att även du är en stor favorit.

 
Ingen bild

MachoGaia

21 april 2009 16:58

Fridsaell, säg bara till så tar jag över allt vad rumpor och vackra oskyldiga blommor heter!! (så får jag ha dig för mig själv)

 
Ingen bild

Nina

22 april 2009 08:20

Kan det vara så att vi börjat spåra ur här på bloggen....; )

 
Ingen bild

Máni

22 april 2009 08:29

När jag blir stor vill jag bli precis som Friðsæll, han är min idol...

 
Ingen bild

Marie

22 april 2009 17:46

Spåra ur och spåra ur? Ja, du har nog rätt. Men roligt har vi och det är det viktiga. Sen får vi väl bjuda på att andra tycker vi är aningen fåniga kanske.
Kram på Er tokskallar.

 
åsa

åsa

23 april 2009 23:03

Hm ja, helt normala verkar ni ju inte vara. Vet inte om Solmyrkvi ska få ansluta. Verkar vara lite översexuellt i era hagar....

http://tyr.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se