hast

Direktlänk till inlägg 4 april 2009

Vårkänslor

Av vi i stallet - 4 april 2009 16:48

Jag blev så sugen av alla fina föl/dräktiga stobilder att jag måste visa några här. Dels är det Orri 1 dygn gammal (2005) och ni ser vilka vingliga, sneda, böjda ben och haser han har. Han kallades därför Vingelfisen under lång tid. Sedan är det våra senaste småttingar - Tyr och Atli i gryningen av deras hästliv (2007). Visst är de härliga! Kikki

 
ANNONS
 
Ingen bild

Josefin

8 april 2009 00:30

Vilka fina små killar! Jag blir alldeles fölsjuk! Helt otroligt hur dina småpojkar föds lite skeva och dana och sen blir så fina Kikki, Orri var (är) ju helt bedårande. Ska bli så spännande att se lilla Atli på hingstvisningen! Visst ser han ut som en blåsfisk på den översta bilden?

 
Ingen bild

Chrissie

14 april 2009 20:23

Marie!
Nytillskottet Tritla har nu anlänt Dalarna:-)
Tänkte höra lite om den där sadeln, vad du vill ha för den och ifall du har ngn bild på den.
Ha det bra allihopa
/C

 
Ingen bild

Ingela

14 april 2009 22:46

Gulliga små killar. Föl är så söta och så luktar dom så gott. Synd att det växer så fort bara. Men alla åldrar har sin tjusning.

 
Ingen bild

Nina

20 april 2009 08:12

Josefin, jag kan inte annat än att hålla med - det blir solklart! Vilken poet du är!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se