hast

Direktlänk till inlägg 2 april 2009

Föl och nostalgi....

Av vi i stallet - 2 april 2009 15:47

Nu är våren här och det innebär ju fölningstider för många ;)

Skorpa (som är skendräktig) tror ju hon ska föla snart, hon har ju börjat fylla juver och snålar enormt på förbränningen! Hon trodde antagligen det var dags när det blev byte av hage och bara ston! Hon är nog en riktig "mammamamma". Hittade ett par söta foton som jag vill dela med mig av. Fotot på skorpa är när Ögn endast är 1tim gammal. Mylla underbar, är tagen 10dagar innan fölning av Glanni. Till slut så ser vi Glanni, ca 10tim gammal utforska hagen till Myllas förskräckelse! Nina

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kikki

2 april 2009 20:54

Vilka underbara kort och söta föl! Jättehärliga att se! Och lilla Skorpa som önskar hon har föl....

 
Ingen bild

Marie

4 april 2009 08:19

Vilka jättefina bilder, Nina, på jättefina mammor och föl! ...och en annan som bara har två valacker (snart i alla fall - nu är ju en hingst) och aldrig kommer få föl! *snyft* ;-)

 
Ingen bild

Kikki

4 april 2009 14:40

Som jag tolkar din kommentar Marie, verkar det oroväckande för din käre make.....

 
Ingen bild

Marie Lew........

4 april 2009 19:28

Jag vill bara göra ett förtydligande! Det är Marie Löwentahl som gjort inlägget om 1 hingst och 1 valack som snart skall bli 2 valackar (hon har ju 2 st fyrbenta grabbar). Marie Lewerentz har fortfarande 1 valack och 1 hingst och hon hoppas innerligt att det så skall förbli. Mats låter hälsa att även han inte har några som helst planer på något annat;-)

 
Ingen bild

Kikki

5 april 2009 10:46

Ja, jisses en så´n tur!!

 
Ingen bild

Josefin den enda

8 april 2009 00:20

Åh gud så kul!!! Det sannerligen dagens skratt att gå in på bloggen, det är ett som är säkert. Och stackars Mats som alltid lyckas hamna i kläm...
Fantastiska foton! Det på Mylla är helt ljuvligt!!! Kramar till alla knäppskallar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se