hast

Direktlänk till inlägg 1 april 2009

Med yttersta förvåning...

Av vi i stallet - 1 april 2009 12:52

...emottog jag idag ett samtal från Malin som håller hingsthägnet där Atli går. Atli är högdräktig! Han/hon är inte alls någon hingst utan var ett redan dräktigt sto när han/hon kom till killarna i hägnet, därav att det gått så bra där i flocken. Visst blir man paff? Jag tyckte han såg rund ut sist. Och det som jag trodde var kulor och skap är alltså ett väl utvecklat juver inför den förestående digivningen. Atli heter nu Atla och ska nedkomma närmsta veckan ... få se ....då är det den lilla röda som misstänks ha varit i farten igen....

Kramar från Kikki (äntligen har jag ett sto efter Gaia!)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

1 april 2009 16:39

Jaaa herregud....hur dum får man vara? Vart går gränsen? Jag blev helt i chock...det var ju omöjligt...vi har ju sett "den"! Men för att vara på den säkra sidan ringde "spånet" till en skrattande Kikki....som efter en lite stund sjöng "april april"...Åååååååååå

 
Ingen bild

Marie

1 april 2009 20:53

Tja Nina, du kan vara lugn. Du är inte den enda. Många frågetecken snurrade runt i allt snabbare tempo i huvudet, fast erkännas skall...ett tag undrade jag vad i hela fridens dagar som hade hänt med Kikki och om "hennes hästar i hagen totalt hade rymt sin kos". Var tvungen att plocka fram UNT och kolla vilket aprilskämt jag hade missat där, vilket jag förstås hade gjort, men upptäckte det i alla fall när jag med andra kritiska ögon tittade en extra gång. Kul Kikki, jag fick ett gott skratt.

 
Ingen bild

Josefin

8 april 2009 00:13

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Kikki du är inte klok!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se