hast

Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

Efterlängtad instruktör

Av vi i stallet - 22 mars 2009 21:38

Äntligen så blev det av .... en heldag med Heléne Blom här på Bärby. Förra tillfället, som skulle ha skett i januari, frös inne på grund av snö och is. Tack Heléne, det är alltid lika trevligt och givande att rida för dej!

Sist men definitivt inte minst: Tack Nina för att du fixade det hela och tack för god mat, fika och godsaker.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingela&Polli

24 mars 2009 22:15

Snygga bilder! Jättekul att kursen blev av. Tyvärr hade ju Polli lyckats med dagen till ära att tappa en sko bak. Så första passet för oss blev det markarbete. Vilket var mycket nyttigt för oss, men något man ofta slarvar med och inte gör. Lätt att gömma bort och rida istället. Polli har varit duktig sen han blev inriden i höstas, så jag tänker ge honom en väl förtjänt vårvila nu fram tills i maj. Han ska få smälta allt som han fått lära sig, innan det blir nya tag.

 
å

å

24 mars 2009 23:16

Vilka otroligt träffande kommentarer det ser ut att vara. Flinade mera för varje bild som kom upp...

http://tyr.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kikki

25 mars 2009 07:54

Vilken härlig bildserie! Och så roligt det skulle ha varit att rida för Helene, men vi får vänta mina pållar och jag. Ni alla andra ser så lyckliga (men trötta) ut!

 
Ingen bild

Nina

25 mars 2009 11:01

Haha...du har verkligen fått till det! Kanon bra!

 
Ingen bild

Ulla

25 mars 2009 19:05

Härligt kan man bara säga om denna bildserie,mycket bra! Tack till Nina och Helené för en bra kurs, och jätte god mat, bra service med färdigbredda mackor och allt. Jag kommer jättegärna tillbaka om det blir fler gånger. kram Bärby

 
Ingen bild

Chrissie

26 mars 2009 19:08

Underbart!:-) Vem är den begåvade som lyckats få till bildserien så himla bra?!
Lär väl träffa på nån utav er på Helenes aprilkurs?!

 
Ingen bild

Nina

26 mars 2009 21:03

Japp den "begåvade" kommer på april kursen...det är inte jag.

 
Ingen bild

Josefin

28 mars 2009 21:07

Åååh så bra, både foton och kommentarer! Grymt kul och lärorik dag och full av musik och trallvänliga duetter (iaf i mitt huvud), goda mackor och fina kompisar!
Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se