hast

Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Bara otur eller...?

Av vi i stallet - 13 februari 2009 21:13

Gaia har en infektion i sitt högra öga och ska få ögonkräm morgon och kväll.  Gaia är så helt, fullständigt motståndare till att bli bra i ögat att det behövs en hand att hålla henne, en andra hand att öppna ögat och en tredje till att anlägga salvan i ögat. Carolina har hjälpt mig med den tredje behövliga handen. Ikväll var det lika hopplöst. Bök och båk - salvan flög genom luften och till slut hamnade den i ett öga! Vi fick oss ett gott skratt och Gaia var helnöjd! Kikki (ovanligt klarsynt)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Josefin

15 februari 2009 14:55

Men Gaia då! Kikki, jag finns ju på gården så hör av dig nästa gång det är ögonsalvedags!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se