hast

Direktlänk till inlägg 2 januari 2009

Nu skriver vi 2009

Av vi i stallet - 2 januari 2009 14:59

Vilken natt du hade Nina. Avundas dej inte. Tror inte att jag avundas utstyrseln heller men håller med kommentarförfattaren; skulle vilja se ett kort av dej här på bloggen. Klokt beslut med fyverkeri förbudet inför kommande år. Skönt! Skönt också att vi tog beslutet att ta in alla över natten i år också. Hade inte varit roligt med alla hästarna i hagen om Polli fått spel.


Själva har vi ju gammeltanten Ida som är smällrädd men i år var hon faktiskt riktigt lugn trots att vi var inne i Uppsala. Men hundarna var nere i en gillestuga med små fönster och bra ljuddämpning så det var bästa året hittills faktiskt. Hon var riktigt lugn. Vansinnigt skönt för alla. Ärligt talat har det nog också en viss betydelse att hon har börjat höra mycket sämre sista året. En positiv bieffekt kan man konstatera.


Själva satt vi i ett utomhusspa vid tolvslaget, skålade och tittade på fyrverkerierna. Personligen kan jag vara utan fyrverkerier helt och hållet eftersom jag vet vad de kan ställa till med, framför allt för våra fyrfota vänner. Vi såg ett par lyktor dock, typ sådana som man haft med anledning av tsunamin. Vackert, rofyllt och tyst. Fram för fler sådana!


Ester har blivit av med sina dränage. Hon var jätteduktig och vi slapp sitta flera timmar på Ultuna på nyårsafton. De var jättesnälla och tog hand om henne direkt vi kom. Hon matades med Frolic, vilket hon aldrig får av oss normalt, så hon tyckte att besöket var riktigt trevligt. Nu återstår bara stygn som vi kan ta bort själva sen. Tack & lov att det gick så bra. Siberian Husky käkar rätt över nacke & strupe på en liten dansksvensk är inte att leka med.


Vad tråkigt med Heléne kursen! Jag hade sett fram emot den så mycket liksom de övriga kursdeltagarna såklart. Hoppas vi kan få till en ny dag inom en snar framtid. Har nu anmält mig till en kurs hos henne i april. Det skall bli kul!


Apropå kurser – har ni kollat Nattfari-sidan stallkamrater? Karin Gustafsson har en heldagskurs den 7 februari! Jag och Fridsaell har bokat in oss. Skall också bli jättekul. Det var hur länge sen som helst som vi red för Karin.


Ha en god fortsättning på det nya året alla ni som läser detta!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vi i stallet - 24 juni 2012 22:01

Det bloggas alldeles för dåligt här så för tredje inlägget på raken tar jag tag i saken. Ser fram emot uppdateringar från övriga :) Som bekant så är det vissa händelser här i livet som bör förevigas - bröllop, dop, födelsedagar och såklart, barb...

Av vi i stallet - 12 mars 2012 21:52

I vanlig ordning är man inte så snabb på att blogga som man kanske önskar... För ett antal veckor sedan tog jag med min mamma ut till stallet (kvinnan som vägrar sätta sig på en häst med motiveringen "det finns ingen broms") för att klappa häst, prom...

Av vi i stallet - 22 februari 2012 22:40


    Kanske inte helt fel ute ändå? :P   //Hanna

Av vi i stallet - 2 december 2011 22:28

En helt vanlig dag för ca 5 veckor sedan. Karin och jag rider hästar på löpande band och ska ta en tur ut tillsammans då stoet jag ska rida, Vending, ska ridas utomhus för första gången. När jag gör iordning henne reagerar jag på att hon är lite extr...

Av vi i stallet - 29 november 2011 11:15

7.30 ringer klockan och först den upp kokar gröt. Promenadtid till jobbet: ca 3 min. Arbetsdagen börjar kl 8 med morgonfodring och medan hästarna äter tar vi morgonkaffe och planerar dagens träning. På tavlan nedan skriver vi vem av Elvar, Karin, Ásd...

Skapa flashcards